2016-2017

Schaatsen!
We hebben kunnen schaatsen in januari 2017. Het was echt genieten.  Schaatsles van Djoke Timmerman en ijshockey spelen met meester Yvo….wat wil je nog meer?

  
—————————————————————————————————————————————————————————————————

Sloot en Plas

De leerlingen van groep 7 hebben de excursie van het IVN gevolgd. Thema : sloot en plas. Met schepnetten hebben de leerlingen allerlei waterdieren gevangen: larven van de libelle, stekelbaarsje, kleine voorntjes, een salamander, watertorren, bootsmannetjes, waterschorpioenen  etc.
De kinderen kregen lieslaarzen aan om  de Westerborker stroom af te speuren

img_4664 img_4629
———————————————————————————————————————————————————————————————————-
Slakkenrace

Groep 7 heeft het wereldkampioenschap 2016 slakkenrace gehouden. Max Verslakken heeft deze prijs niet binnengesleept. Nora Grootjans is de wereldkampioen geworden en mag de wereldbeker een week lang op haar tafel laten staan.

slakkenrace-1-gr-7  slakkenrace-2-gr-7

 

 

Op vrijdag 2 september hebben de leerlingen van groep 7 in en rondom Westerbork deelgenomen aan een opdrachtentocht. Georganiseerd met het doel om het schooljaar te beginnen met een leuke activiteit, bevorderen samenwerking en groepsvorming. We hadden er mooi weer bij en de reacties waren positief. Onderstaand een kleine foto impressie.

IMG_4468  IMG_4482    IMG_4532  IMG_4553