Gezamenlijke groei naar persoonlijke bloei

Over IKC de Lindelaar

De Lindelaar ligt aan de rand van Westerbork, nabij de tennisbaan en de sportvelden en is gesitueerd in een hypermoderne multi functionele accommodatie (mfa Groene Borg). De mfa Groene Borg ligt op een ruime, door veel groen omgeven, locatie.

De mfa Groene Borg is opgeleverd in juni 2015 en huisvest naast de Lindelaar ook basisschool de Wegwijzer, peuter-, kinder- en buitenschoolse opvang, het orkest en de jeugdsoos. Het gebouw beschikt over 16 klaslokalen, waarvan er 10 zijn ingericht voor de Lindelaar.

De kleutergroepen maken  gebruik van het inpandige speellokaal en de overige groepen maken gebruik van het inpandige gymlokaal. Er is een centrale ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Bibliotheek en documentatiecentrum hebben onder andere een plaats in deze ruimte.

Laatste nieuws

Door
Geplaatst

Zomervakantie

Het is bijna zover…… zomervakantie! Op vrijdag 21 juli sluiten we om 12.00 uur de schooldeuren en gaan we genieten van een welverdiende schoolvakantie. We wensen iedereen een hele [...]

Door
Geplaatst

Oudertevredenheidspeiling

Tevredenheidspeiling Vanaf 12 juni staat voor de ouders van IKC de Lindelaar de oudertevredenheidspeiling open. Tot 23 juni zijn de ouders in de gelegenheid om deze peiling in te vullen. Graag [...]